Sep
21
9:00 AM09:00

Fabrikken Seminaret

Er du opptatt av kreative og nyskapende næringer, steds- og byutvikling, samarbeid, innovasjon eller coworking? Er du praktiker, administrator, politiker, forsker, student eller rett og slett nysgjerrig? 

Da må du være med Fabrikkenseminaret 2018 som arrangeres i samarbeid med Blender CollectiveKunnskapsverketLillehammer-regionen, Kreativt Norge og Teaterdagene
I tillegg til seminaret har vi et vorspiel 20.9!


Sjekk ut program og påmelding på www.fabrikken.org

 

View Event →
May
2
10:00 AM10:00

Workshop GDPR nye personvernregler

Hva betyr de nye personvernreglene for din virksomhet?
The General Data Protection Regulation blir satt i kraft 25. mai i år. Da er det viktig for alle å ha en god forståelse for hva dette innebærer, både for å følge loven men også for å være transparent og åpen overfor publikum og kunder.

Dette arrangementet er for medlemmer av Blender Collective.

View Event →
Apr
24
8:30 AM08:30

Frokostseminar - Blender Collective søker flere ambisiøse bedrifter til kommende Akseleratorprogram!

Har du en oppstartsbedrift med ambisiøse mål og har strategier for hurtig vekst? Da er dette noe for deg!

Blender Collective søker bedrifter med gode sammensatte team til neste Akseleratorprogram med start i august 2018. 

Under en intensiv prosjektperiode på 6 mnd får man gratis kontorplass og tett oppfølgning der vi gir tilgang tileksterne rådgivere med spesialkompetanse.

Akseleratoren fører deg gjennom et individuelt tilpasset faglig program og ved programmets slut er teamet klar til å holde en pitch for å innhente kapital. 

Kontakt med Innovasjon Norge og øvrig virkemiddelapparat samt et gedigent nettverk gjennom Blender Collectives 60 medlemsbedrifter er en viktig del av programmet.

Samtidig som dere får verktøy for å utvikle bedriften videre vil dere bli del av et kreativt miljø med flere andre spennende selskaper.

Frokostmøtet ledes av Akseleratorprogrammets prosjektleder Kjetil Haugbro som vil gi god informasjon om hvordan man søker, hva som kreves for å komme med i programmet og hvilke verktøy vi bidrar med for å raskt komme igang.

Påmelding https://www.facebook.com/events/167831440686863/

View Event →