Back to All Events

Frokostseminar Fredrikstad Animation Festival 2018

Fredrikstad Animation Festival kickstarter festivalen torsdag 25.10 med den svenske produsenten og regissøren Petter Lindblad. Han kommer for å presentere sin kommende VR kortfilm Lifegiver, som han og co-regissør Mika Pollack nylig fikk utviklingsstøtte av det svenske filminstituttet.

Lifegiver er en animert VR kortfilm som tar for seg flyktningsituasjoner satt i et sciene-fiction format og forteller en historie om skjebnene til folk som har blitt overlatt til seg selv og de vanskelig moralske valgene som man tar i umulige situasjoner. I presentasjonen som Petter Lindblad gjør, vil publikum få vite om prosessen med utvikling av historien, hvorfor de valgte Vr-formatet og tanker om hvordan opplevelsen vil bli.

Velkommen!

Earlier Event: September 21
Fabrikken Seminaret
Later Event: November 21
Tall Ship Races: Destination Fredrikstad