Back to All Events

Innopøbb: Innovativt økosystem

Startups er som planter. Mange overlever, men enda fler dør. Sannsynligheten for at de overlever stiger betraktelig om de tilbringer sine yngre dager i drivhus. Det samme gjelder statups, og statupens drivhus er inkubatorene, akseleratorprogrammene, statlige støtteordninger ol. Den eneste forskjellen med planter og startups er at startups ofte må være innom flere drivhus før de kan vokse seg sterke nok til å klare seg på egenhånd.

Det er noe som er i ferd med å skje i Østfold. Drivhusene eller støtteapparatene er i ferd med å gro sammen til et økosystem. Et økosystem som har store likheter med det man har i Silicon Valley.

28. februar arrangeres Innopøbb på Blender Collectives splitter nye kontorlandskap i Fredrikstad sentrum. Jørgen Schrøder Aanonsen fra Blender Collective og Lorenzo Lorenzo Ruscelli fra Smart Innovation Norway kommer for å snakke om sine akseleratorprogram og hva Østfolds innovative økosystem har å by på.

Det blir servering av drikke. Etter arrangementet tar vi turen til TÆPS.

Arrangementer passer for:
- Startups
- Kreative mennesker og bedrifter
- Nettverksbygging
- Studentbedrifter
- Næringsbedrifter i Fredrikstad

Hvem kommer?:
- Smart Innovation Norway
- Flere bedrifter fra Blender Collective
- Studenter fra Innovasjon og prosjektledelse

Earlier Event: February 13
Fredrikstad Wordpress Meetup
Later Event: March 12
Lunch & Learn