Nordic Media Lab i Halden utvikler løsninger for motion capture i sanntid.

Nordic Media Lab i Halden utvikler løsninger for motion capture i sanntid.

 
 

BLENDER PROSJEKTER

Våre medlemmer er involvert i en rekke innovasjonsprosjekter, hvor vi blant annet samarbeider med forskere og andre utviklingsaktører. Blender hjelper medlemmene med å planlegge, finansiere og gjennomføre prosjekter.

image3 copy.gif

ALEXANDERS ARK

Et samarbeid mellom Nordic Media Labs, Alexander Hermansen, Høgskolen i Østfold m.fl. hvor man utvikler nye løsninger for teater som kombinerer levende skuespillere med digitale figurer animert i sanntid.

Medfinansiering fra VRI Østfold / Forskningsrådet

Brottet+amfi.jpg

PUBLIKUMSUTVIKLING

En større gruppe scenekunst- og underholdnings-produsenter samarbeider med Agderforskning om et forskningsprosjekt for mer effektiv innsamling og analyse av kundedata. 

Medfinansiering fra Oslofjordfondet.

360 VR

Netron, Viz Studio, Harald Fossen og Westerdahls ACT samarbeider om nye løsninger for 360 graders stereoskopisk film og 3D grafikk.

Medfinansiering fra VRI Østfold / Forskningsrådet

140621 Hvaler_2.jpg

klyngECOworking

Blender Collective og Østfoldforskning samarbeider om utvikling av en ny platform for samlokalisering med klyngestrategier.

Forprosjektet har medfinansiering fra VRI Østfold / Forskningsrådet

StarCap

Blender Collective samarbeider med Innovatum i Trollhättan, Fredrikstad kommune og Østfold fylkeskommune om koblinger mellom ambisiøse start-ups og privat kapital.

Prosjektet har medfinansiering fra EU Interreg

SCENEKUNST - INNOVASJON - BYUTVIKLING

Teatergruppen Studium Actoris, teknologibedriften NxTech og Høgskolen i Østfold samarbeider om fysiske og teknologiske løsninger. 

Medfinansiering fra VRI Østfold / Forskningsrådet

Film.jpg

Det Store Filmselskapet

Fire filmprodusenter samarbeider om utvikling av nye forretningsmodeller for samarbeidsproduksjoner og etablering av et felles bedriftsnettverk.

Blunck_2.jpg

Ludvig and Will

Scenekunstprodusenten Kulturværste samarbeider med partnere i Skottland, Italia og Færøyene om utveksling av produksjoner for å gjøre klassikere tilgjengelig for et bredere publikum.

Forstudien har medfinansiering fra Fredrikstad kommune.