VÅR MISJON:

Vekst.

Vi hjelper bedrifter å vokse - både dyktige startups og modne foretak.

 
01-04-201931994.jpg

Blender Akselerator

Er dere en bedrift med en nyskapende forretningsidé, et godt sammensatt team og ambisjoner om hurtig vekst?

I vårt akseleratorprogram får utvalgte bedrifter følge et 12 måneders løp som tar virksomheten fra tidligfase produkttesting til kapitalinnhenting. Programmet er individuelt tilpasset hver virksomhet. Vi samarbeider med de andre miljøene innenfor bedriftsutvikling i regionen, og sørger for at du hele tiden får riktig veiledning.

I programmet får du tett oppfølging av høyt kvalifiserte rådgivere, kontorplass og medlemskap i Blender Collective. Det betyr tilgang til et stort miljø av dyktige fagfolk og invitasjon til alle Blenders faglige og sosiale arrangementer gjennom året.

Vi tar inn et svært begrenset antall bedrifter. Vi forutsetter at bedriften knytter seg opp mot miljøet i en av våre coworkingsteder, Fredrikstad eller Halden. Les mer.

DSC_2440.jpg

Blender Startup Camp

To helger fullstappet med skreddersydde workshops, pitch trening og individuelle rådgivningsmøter. Her møter du også mange andre dyktige entreprenører som deg selv. Sammen verifiserer vi forretningsideen din, og gjør den klar for videre utvikling.

Startup Camp er en rekrutteringsarena for vårt 12 måneders akseleratorprogram. De beste bedriftene fra hver Startup Camp får tilbud om en plass i akseleratoren.

Blender Startup Camp tar imot søknader fra nyskapende oppstartsteam (min. to personer) i alle bransjer. Neste camp er tidlig i 2020, så følg med i våre sosiale medier kanaler for nærmere info snart.